Laadukkaat Instapak-pakkauskoneet kaikkiin pakkaustarpeisiin

Instapak-vaahtopakkausjärjestelmä tarjoaa ylivoimaisen suojan kaikkeen pakkaamiseen. Se pakkaa taloudellisesti minkä tahansa kokoisia, muotoisia ja painoisia tuotteita. Toimitamme järjestelmiä Espoosta kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää pakkauskoneista!

Ota yhteyttä

Klikkaa tuotteita nähdäksesi lisätietoja.

Vaahtopakkaus

Suojaa iskuilta ja tärinältä

Instapak on nopea, helppo ja monipuolinen polyuretaanivaahtopakkausten tuotantojärjestelmä. Instapak-pakkaus suojaa tuotetta iskuilta ja tärinältä kuljetuksen ja käsittelyn aikana.

Valikoimaamme kuuluu kaksi automaattilaitetta (Tabletop ja SpeedyPacker), käsikäyttöinen pakkauskone (Instapak 900/901) sekä muottiasema, jolla voi luoda muotteja nopeasti ja helposti tarpeen mukaan. Muista myös Soco Systemin pakkauskoneet, jotka löydät valikoimastamme.

Valmistajana Sealed Air

Instapak on yksi Sealed Airin tuotemerkeistä. Sealed Air on maailman johtava vaahtopakkauslaitteiden sekä -materiaalien valmistaja. Sen emoyhtiö sijaitsee Yhdysvalloissa, ja lisäksi sillä on toimipisteitä eri puolilla maailmaa. Lue lisää Sealed Airin kotisivuilta.

Tutustu valikoimaamme

Tabletop – edullista pakkaamista napin painalluksella

Tabletop-automaattilaite on kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen pakkausjärjestelmä. Tabletop-järjestelmän pakkausyksikkö ruiskuttaa vaahdon automaattisesti määrätyn kokoiseen pussiin, joka valitaan laitteen etupaneelin esivalintakytkimillä. Täyttyvä pussi asetetaan laatikkoon, tuotteen alle, päälle tai sivulle. Pussi paisuu suojaten tuotteen kuljetuksen aiheuttamilta iskuilta.

Tabletop-järjestelmän hyötyjä

 • Helppokäyttöisyys
 • Nopeus; jopa 16 pakkausta minuutissa
 • Laitteen kompakti muotoilu mahdollistaa pakkaamisen pienemmissäkin tiloissa
Tabletop-esite

SpeedyPacker – luotettava järjestelmä suurille pakkausmäärille

SpeedyPacker-automaattilaite on monipuolinen ja tehokas pakkausjärjestelmä. SpeedyPackerissa on kuusi esivalintakytkintä, joihin voi valita halutun pussikoon. Myös vaahdon määrä on valittavissa. Pussi asetetaan laatikkoon, tuotteen alle, päälle tai sivulle. Paisuessaan pussi muodostaa tuotteelle suojan, jonka ansioista tuote päätyy vahingoittumattomana vastaanottajalleen.

SpeedyPacker-järjestelmän hyötyjä

 • Monipuolisuus
 • Nopeus; jopa 21 pakkausta minuutissa
 • Järjestelmän voi varata joko yhden tuotteen pakkaamiseen tai useamman tuotantolinjan ohjaamiseen
SpeedyPacker-esite CFT-esite

Muottiasema – säästöä varastointikustannuksiin

Muottiasemalla muottien valmistaminen onnistuu nopeasti, helposti ja edullisesti. Instapak-muottiasemassa valmis vaahdolla täytetty pussi asetetaan moduulin sisään, josta imuri imaisee pussin tukevasti muotin pohjalle. Moduulin kansi suljetaan, ja muottiasema puristaa pehmusteen muutamassa sekunnissa käyttövalmiiksi suojatyynyksi.

Muottiaseman hyötyjä

 • Helppo- ja nopeakäyttöinen
 • Poistaa tarpeen varastoida tilaa vieviä pehmusteita

Instapak 900/901 – monipuolinen käsikäyttöinen pakkauskone

Instapakin 900- ja 901-laitteilla pakkaat turvallisesti kaiken kokoisia ja muotoisia tuotteita. Käsikäyttöisellä Instapak 900:lla ja 901:llä ruiskutat vaahtoa tuotteen suojaksi haluamasi määrän.

Instapak 900:n ja Instapak 901:n hyötyjä

 • Helppo ja yksinkertainen käyttää
 • Sopii käsikäyttöisyyden ansiosta erilaisten tuotteiden pakkaamiseen
Instapak 900/901 -esite

iMold – muotoiltuja vaahtopehmusteita nopeasti ja helposti

Instapak iMold -automaattilaite luo nopeasti muotoiltuja vaahtopehmusteita. Pehmusteet voi ottaa käyttöön heti, tai ne voi siirtää varastoon jatkokäyttöä varten. Patentoidun teknologian ansiosta vaahto levittyy muottiin tasaisesti niihin kohtiin, joissa sitä tarvitaan.

Käyttäjä valitsee ainoastaan muotin ja muottien halutun lukumäärän – Instapak iMold huolehtii lopusta.

iMold-laitteen hyötyjä

 • Helppokäyttöisyys
 • Patentoitu vaahdonannostusteknologia estää materiaalin hukkakäytön
Instapak iMold -esite