Laadukkaat Instapakin pakkauskoneet Espoosta koko Suomen alueelle

Yhteystietoihin

Staudi Oy tarjoaa laadukkaat Instapak-pakkauskoneet kaikkiin pakkaustarpeisiin. Toimipaikkamme sijaitsee Espoossa, mutta toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

 

Instapak-vaahtopakkausjärjestelmä tarjoaa ylivoimaisen suojan kaikkeen pakkaamiseen. Se pakkaa taloudellisesti minkä tahansa kokoisia, muotoisia ja painoisia tuotteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää pakkauskoneista!

Vaahtopakkaus

Suojaa iskuilta ja tärinältä

Instapak on nopea, helppo ja monipuolinen polyuretaanivaahtopakkausten tuotantojärjestelmä. Instapak-pakkaus suojaa tuotetta iskuilta ja tärinältä sekä kuljetuksen että käsittelyn aikana.

 

Valikoimaamme kuuluu kaksi automaattilaitetta (Tabletop ja SpeedyPacker), käsikäyttöinen pakkauskone (Instapak 900/901) sekä muottiasema, jolla voit luoda muotteja nopeasti ja helposti tarpeidesi mukaan. Lisäksi valikoimaamme kuuluu Soco System -pakkauskoneet.

Valmistajana Sealed Air

Instapak on yksi Sealed Airin tuotemerkeistä. Sealed Air on maailman johtava vaahtopakkauslaitteiden sekä -materiaalien valmistaja. Sen emoyhtiö sijaitsee Yhdysvalloissa, ja lisäksi sillä on toimipisteitä eri puolilla maailmaa. Lue lisää Sealed Airin kotisivuilta.

Tutustu valikoimaamme

Tabletop – edullista pakkaamista napin painalluksella

Tabletop-automaattilaite on kustannustehokas ja käyttäjäystävällinen pakkausjärjestelmä. Tabletop-järjestelmän pakkausyksikkö ruiskuttaa vaahdon automaattisesti määrätyn kokoiseen pussiin, joka valitaan laitteen etupaneelin esivalintakytkimillä. Täyttyvä pussi asetetaan laatikkoon, tuotteen alle, päälle tai sivulle. Pussi paisuu suojaten tuotteen kuljetuksen aiheuttamilta iskuilta.


Tabletop-järjestelmän hyötyjä:

 • helppokäyttöisyys
 • nopeus; jopa 16 pakkausta minuutissa
 • laitteen kompakti muotoilu mahdollistaa pakkaamisen pienemmissäkin tiloissa.
Tabletop-esite

SpeedyPacker – luotettava järjestelmä suurille pakkausmäärille

SpeedyPacker-automaattilaite on monipuolinen ja tehokas pakkausjärjestelmä. SpeedyPackerissa on kuusi esivalintakytkintä, joihin voit valita halutun pussikoon. Myös vaahdon määrä on valittavissa. Pussi asetetaan laatikkoon, tuotteen alle, päälle tai sivulle. Paisuessaan pussi muodostaa tuotteelle suojan, jonka ansioista tuote päätyy vahingoittumattomana vastaanottajalleen.


SpeedyPacker-järjestelmän hyötyjä:

 • monipuolisuus
 • nopeus; jopa 21 pakkausta minuutissa
 • järjestelmän voit varata joko yhden tuotteen pakkaamiseen tai useamman tuotantolinjan ohjaamiseen.
SpeedyPacker-esite CFT-esite

Muottiasema – säästöä varastointikustannuksiin

Muottiasemalla muottien valmistaminen onnistuu nopeasti, helposti ja edullisesti. Instapak-muottiasemassa valmis vaahdolla täytetty pussi asetetaan moduulin sisään, josta imuri imaisee pussin tukevasti muotin pohjalle. Moduulin kansi suljetaan, ja muottiasema puristaa pehmusteen muutamassa sekunnissa käyttövalmiiksi suojatyynyksi.


Muottiaseman hyötyjä:

 • helppo- ja nopeakäyttöinen
 • poistaa tarpeen varastoida tilaa vieviä pehmusteita.

Instapak 900/901 – monipuolinen käsikäyttöinen pakkauskone

Instapakin 900- ja 901-laitteilla pakkaat turvallisesti kaiken kokoisia ja muotoisia tuotteita. Käsikäyttöisellä Instapak 900:lla ja 901:llä ruiskutat vaahtoa tuotteen suojaksi haluamasi määrän.


Instapak 900:n ja 901:n hyötyjä:

 • helppo ja yksinkertainen käyttää
 • sopii käsikäyttöisyyden ansiosta erilaisten tuotteiden pakkaamiseen.
Instapak 900/901 -esite

iMold – muotoiltuja vaahtopehmusteita nopeasti ja helposti

Instapak iMold -automaattilaite luo nopeasti muotoiltuja vaahtopehmusteita. Pehmusteet voit ottaa käyttöön heti, tai voit siirtää ne varastoon jatkokäyttöä varten. Patentoidun teknologian ansiosta vaahto levittyy muottiin tasaisesti niihin kohtiin, joissa sitä tarvitaan.
Käyttäjä valitsee ainoastaan muotin ja muottien halutun lukumäärän – Instapak iMold huolehtii lopusta.

 

iMold-laitteen hyötyjä:

 • helppokäyttöisyys
 • patentoitu vaahdonannostusteknologia estää materiaalin hukkakäytön.
Instapak iMold -esite