Monipuoliset pakkaustäytteet tuotteiden kuljetukseen

Meiltä saat kaikki varastointiin tarvittavat pakkaustäytteet ja -materiaalit. Toimitamme tuotteita Espoosta kaikkialle Suomeen. Lue myös tarjoamistamme pakkaussuojista.

Ota yhteyttä

Tutustu laajan materiaalivalikoimaamme

Staudi-pakkausmateriaalit

Klikkaa tuotteita nähdäksesi lisätietoja.

Pakkausmateriaalit

Aaltopahvilaatikko

Aaltopahvilaatikko on yksiaaltoinen pahvilaatikko, joka suljetaan pakkausteipillä. Laatikot on valmistettu kotimaisista raaka-aineista, ja ne ovat täysin ekologisia. Yleislaatikkovalikoimastamme löytyy 20 eri laatikkokokoa. Tämän lisäksi löydät meiltä myös Fin- ja Euro-lavoille sopivat lavamoduulilaatikot, kirjapainolaatikot, aaltopahvikontit, postituskontit ja aaltopahvit. 

Kulmasuojat

Tuotteiden kulmien ja reunojen vauriot ovat yleinen ongelma tuotteiden käsittelyssä ja kuljetuksessa. Staudi Oy:ltä saat kulmasuojat suojaamaan tuotteittasi. 
Kulmasuojat on valmistettu kestävästä kartongista, ja ne ovat täysin kierrätyskelpoisia. 

Ilmakuplakalvot

Ilmakuplakalvot ovat olennainen osa helposti särkyvien tuotteiden, kuten lasi- tai elektroniikkatuotteiden, pakkauksessa. Ilmakuplakalvot ovat kierrätettäviä ja hinnaltaan edullisia. Pienellä määrällä kalvoa saavutat saman pakkaustuloksen kuin isommalla määrällä ohuempaa pakkaustäytettä. Vakiokuplakalvon lisäksi meiltä löytyy myös laminoitua voimapaperia ja antistaattista kuplakalvoa, joka suojaa herkkiä sähkölaitteita staattiselta sähköltä. Laajasta valikoimastamme löydät ilmakuplakalvojen lisäksi muut pakkaustäytteet ja -tuotteet, kuten polyteenivaahdon, kupla- ja postituspussit, päällystearkit sekä kone- ja käsikiristyskalvot.

Osoite- ja merkkauslaput

Osoitetarramme ovat helppokäyttöisiä, ja niiden koko voidaan mukauttaa paketin ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Osoitetarrojen lisäksi saat meiltä polyesteri- ja paperiosoitelappuja sekä thermotarroja. Polyesteri- ja paperiosoitelaput ovat edullinen vaihtoehto leimasin-, kynä- tai tussimerkinnöille. Thermotarrat ovat puolestaan thermoprinttereihin tarkoitettuja tarroja, jotka leimataan lämmöllä. Thermotarrat toimitetaan asiakkaan mittatoivomuksien mukaan. Meiltä löydät myös huomio- ja varoitusetiketit kaikkiin tarkoituksiin.

Voimapaperi

Voimapaperimme on valmistettu valkaisemattomasta selluloosasta, ja sen voi kierrättää muun paperin ja pahvin kanssa. Paperi toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Teollisuuspyyhkeet

Staudi Oy:ltä saat myös ensiluokkaiset teollisuuspyyhkeet ammattikäyttöön. Meiltä löydät niin yleispyyhkeet, öljypyyhkeet kuin suihkupyyhkeet. Valikoimamme kattaa myös telineet pyyhkeille.

Lisäksi löydät meiltä PE-kalvot, nitomakoneet, kartonkiveitset, muovikassit, postitusputket, paperi- ja lautasliinat, jätesäkit ja paljon muuta. 

Ota meihin yhteyttä!