Pakkaustäytteet tuotteiden kuljetukseen – palvelemme Espoosta käsin koko Suomen alueella

Yhteystiedot

Staudi Oy maahantuo ja myy kaikki varastointiin tarvittavat pakkaustäytteet sekä -materiaalit. Toimitamme tuotteita Espoosta kaikkialle Suomeen. Lue myös tarjoamistamme pakkaussuojista sekä Instapak-pakkauskoneista ja Soco System -pakkauslaitteista.

 

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan miten voimme palvella sinua!

Tutustu laajan materiaalivalikoimaamme

Staudi-pakkausmateriaalit

Aaltopahvilaatikko

Aaltopahvilaatikko on yksiaaltoinen pahvilaatikko, joka suljetaan pakkausteipillä. Laatikot on valmistettu kotimaisista raaka-aineista, ja ne ovat täysin ekologisia. Yleislaatikkovalikoimastamme löytyy 20 eri laatikkokokoa. Tämän lisäksi löydät meiltä myös Fin- ja Euro-lavoille sopivat lavamoduulilaatikot, kirjapainolaatikot, aaltopahvikontit, postituskontit ja aaltopahvit. 

Kulmasuojat

Tuotteiden kulmien ja reunojen vauriot ovat yleinen ongelma tuotteiden käsittelyssä ja kuljetuksessa. Staudi Oy:ltä saat kulmasuojat suojaamaan tuotteittasi.


Kulmasuojat on valmistettu kestävästä kartongista, ja ne ovat täysin kierrätyskelpoisia. 

Ilmakuplakalvot

Ilmakuplakalvot ovat olennainen osa helposti särkyvien tuotteiden, kuten lasi- tai elektroniikkatuotteiden, pakkauksessa. Ilmakuplakalvot ovat kierrätettäviä ja hinnaltaan edullisia. Pienellä määrällä kalvoa saavutat saman pakkaustuloksen kuin isommalla määrällä ohuempaa pakkaustäytettä.

 

Vakiokuplakalvon lisäksi meiltä löytyy myös laminoitua voimapaperia ja antistaattista kuplakalvoa, joka suojaa herkkiä sähkölaitteita staattiselta sähköltä. Laajasta valikoimastamme löydät ilmakuplakalvojen lisäksi myös muut pakkaustäytteet ja -tuotteet, kuten polyteenivaahdon, kupla- ja postituspussit, päällystearkit sekä kone- ja käsikiristyskalvot.

Osoite- ja merkkauslaput

Osoitetarramme ovat helppokäyttöisiä, ja niiden koko voidaan mukauttaa paketin koon ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Osoitetarrojen lisäksi saat meiltä polyesteri- ja paperiosoitelappuja sekä thermotarroja.

 

Polyesteri- ja paperiosoitelaput ovat edullinen vaihtoehto leimasin-, kynä- tai tussimerkinnöille. Thermotarrat ovat puolestaan thermoprinttereihin tarkoitettuja tarroja, jotka leimataan lämmöllä.

 

Thermotarrat toimitetaan asiakkaan mittatoivomuksien mukaan. Meiltä löydät myös huomio- ja varoitusetiketit kaikkiin tarkoituksiin.

Voimapaperi

Voimapaperimme on valmistettu valkaisemattomasta selluloosasta, ja sen voi kierrättää muun paperin ja pahvin kanssa. Paperi toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Teollisuuspyyhkeet

Espoosta käsin koko Suomen alueella palvelevalta Staudi Oy:ltä saat myös ensiluokkaiset teollisuuspyyhkeet ammattikäyttöön. Meiltä löydät niin yleis- ja öljypyyhkeet kuin suihkupyyhkeetkin. Valikoimamme kattaa myös telineet pyyhkeille.

 

Lisäksi saat meiltä PE-kalvot, nitomakoneet, kartonkiveitset, muovikassit, postitusputket, paperi- ja lautasliinat, jätesäkit ja paljon muuta.

Kysy lisää