Soco Systemin kustannustehokkaat pakkauslaitteet 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia Soco Systemin pakkauslaitteita. Laajasta valikoimastamme löytyy monipuolisia ratkaisuja tuotteiden pakkaamiseen ja käsittelyyn. Toimitamme tuotteita Espoosta kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Klikkaa tuotteita nähdäksesi lisätietoja.

Teippauskoneet

Laatikonmuodostajat

Lavojen Hallinta

Käärintäkoneet

Kuljetusradat

Soco Systemin automaattisia teippauslaitteita on myyty yli 50 000 kappaletta eri puolille maailmaa. Soco Systemin emoyhtiö sijaitsee Tanskassa, ja sillä on lukuisia tytäryhtiöitä eri puolilla maailmaa. Lue lisää yrityksen kotisivuilta.

Soco System Virtual Showroom

Laatikonmuodostajat – laatikoita kaikenlaisiin tarpeisiin

Soco System -laatikonmuodostajalla voi tehdä laatikoita helposti ja nopeasti erilaisiin tarpeisiin.

Laatikonmuodostajan kasetti täytetään laatikkoaihioilla, jotka laatikonmuodostaja avaa täytettäviksi laatikoiksi. Laatikon pohja voidaan teipata tai sulkea sulaliimalla riippuen konemallista. Valikoimassamme on myös laatikontäyttörobotteja. Tutustu myös Instapakin pakkauslaitteisiin.

Laatikonmuodostajat -esite

Käärintäkoneet – vakautta lavakuormiin

Soco System -käärintäkoneet vakauttavat lavakuormia ja suojaavat lavan sisältöä. Valikoimastamme löytyy kolme erimallista kiristekalvoituskonetta, joihin on valittavissa lukuisia erilaisia toimintoja. Automaattiseen koneeseen saa myös kansikalvon asentajan.

Kuljetusradat – joustavuutta kuljetinjärjestelmään

Soco Systemin moduulirakenteinen kuljetinjärjestelmä tarjoaa ratkaisun monenlaisiin lajittelu- ja siirto-ongelmiin.

Kuljettimia tehdään eri pituisina, levyisinä ja korkuisina, joten ne on helppo liittää kuljetuksiin niin vaaka- kuin pystytasossakin.

Moduulirakenteensa ansiosta kuljetinjärjestelmää voidaan muokata ja laajentaa tarpeen mukaan. Kuljettimet ovat sähkösinkityt tai ruostumatonta terästä.

Valikoimaamme kuuluvat perinteisten rullaratojen lisäksi taipuisat, venyvät ja vetävät rullaradat. Meiltä saa myös ratoihin liitettäviä mutkia, hihna- ja pystykuljettimia, tahdistajia ja työntäjiä. Myös pyörivät pöydät ja kippipöydät kuuluvat valikoimaamme. Kaikki elementit ovat helposti liitettävissä toisiinsa.

Kuljetusradat-esite

Teippauskoneet – tehokkuutta pakkaamiseen

Soco System -teippauskoneet tuovat pakkauspisteeseen tehokkuutta ja järjestystä. Teippauskoneita on saatavilla pikalukituksilla laatikkoko'on mukaan tai automaattisilla säädöillä erikokoisille laatikoille.

Teippauskoneella varustettu U-rata on yksi suosituimmista pakkauslaitteistamme, koska se tuo laatikon takaisin pakkaajan ulottuville lavoittamista varten. Teippauskone voidaan liittää osaksi automaattilinjaa tai manuaalipisteen avuksi, jossa se teippaa laatikon kannen ja pohjan.

Koneiden ergonomisuus tekee pakkauspisteessä työskentelystä miellyttävää. Yhteneväisesti teipatut laatikot antavat myös siistin kuvan yrityksestä.

Teippauskoneet-esite

Vaivatonta lavojen hallintaa

Soco Systemin lavanhallintaratkaisuilla lavojen hallinta on helpompaa ja vaivattomampaa. Lavanhallintalaitteita on saatavilla eripituisina sekä useissa leveyksissä ja korkeuksissa. Ratkaisu on helppo asentaa ja ylläpitää. Lisäksi sitä voi laajentaa vaivattomasti tarpeen mukaan.

Lavojen hallinta -esite Lavaus -esite