Soco System -pakkauslaitteet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia Soco Systemin pakkauslaitteita. Laajasta valikoimasta löytyy monipuolisia ratkaisuja tuotteiden pakkaamiseen ja käsittelyyn. Toimitamme tuotteita Espoosta kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu pakkauslaitteisiin

Soco Systemin automaattisia teippauslaitteita on myyty yli 50 000 eri puolille maailmaa. Soco Systemin emoyhtiö sijaitsee Tanskassa, ja sillä on lukuisia tytäryhtiöitä eri puolilla maailmaa. Lue lisää yrityksen kotisivuilta.

pakkauslaite espoo

Laatikonmuodostajat – laatikoita kaikenlaisiin tarpeisiin

Soco System -laatikonmuodostajalla voi tehdä laatikoita helposti ja nopeasti erilaisiin tarpeisiin.

Laatikonmuodostajan kasetti täytetään laatikkoaihioilla, jotka laatikonmuodostaja avaa täytettäviksi laatikoiksi. Laatikon pohja voidaan teipata tai sulkea sulaliimalla riippuen konemallista. Valikoimassamme on myös laatikontäyttörobotteja.

pakkauslaite espoo

Käärintäkoneet – vakautta lavakuormiin

Soco System -käärintäkoneet vakauttavat lavakuormia ja suojaavat lavan sisältöä. Valikoimastamme löytyy kolme erimallista kiristekalvoituskonetta, joihin on valittavissa lukuisia erilaisia toimintoja. Automaattiseen koneeseen on saatavana myös kansikalvon asentaja.

pakkauslaite espoo

Kuljetusraudat – joustavuutta kuljetinjärjestelmään

Soco Systemin moduulirakenteinen kuljetinjärjestelmä tarjoaa ratkaisun monenlaisiin lajittelu- ja siirto-ongelmiin.

Kuljettimia tehdään eripituisina, -levyisinä ja -korkuisina, joten ne on helppo liittää kuljetuksiin niin vaaka- kuin pystytasossakin. Moduulirakenteensa ansiosta kuljetinjärjestelmää voidaan muokata ja laajentaa tarpeen mukaan. Kuljettimet ovat sähkösinkityt tai ruostumatonta terästä.

Valikoimaamme kuuluu perinteisten rullaratojen lisäksi taipuisat, venyvät ja vetävät rullaradat. Meiltä saa myös ratoihin liitettäviä mutkia, hihna-ja pystykuljettimia, tahdistajia ja työntäjiä. Myös pyörivät pöydät ja kippipöydät kuuluvat valikoimaamme. Kaikki elementit ovat helpostiliitettävissä toisiinsa.

pakkauslaite espoo

Teippauskoneet – tehokkuutta pakkaamiseen

Soco System -teippauskoneet tuovat pakkauspisteeseen tehokkuutta ja järjestystä. Teippauskoneita on saatavilla pikalukituksilla laatikkokoon mukaan tai automaattisilla säädöillä erikokoisille laatikoille.

Suosittu pakkauspiste on teippauskoneella varustettu U-rata, joka tuo laatikon takaisin pakkaajan ulottuville lavoittamista varten. Teippauskone voidaan liittää osaksi automaattilinjaa tai avuksi manuaalipisteeseen, jossa se teippaa laatikon kannen ja pohjan.

Koneiden ergonomisuus tekee pakkauspisteessä työskentelystä miellyttävää. Yhteneväisesti teipatut laatikot antavat myös siistin kuvan yrityksestä.

pakkauslaite espoo

Vaivatonta lavojen hallintaa

Soco Systemin lavanhallintaratkaisuilla lavojen hallinta on aikaisempaa helpompaa ja vaivattomampaa. Lavanhallintalaitteita on saatavilla eripituisina sekä useissa leveyksissä ja korkeuksissa. Ratkaisu on helppo asentaa ja ylläpitää. Lisäksi sitä voi laajentaa vaivattomasti tarpeen mukaan.

Haluatko lisätietoa pakkauslaitteista? Ota yhteyttä!

Suosittele meitä

pakkauslaite

Yhteystiedot

Staudi Oy
Mikkelänkallio 5
02770
ESPOO
09 855 88 79
staudi@staudi.fi
www.staudi.fi
Kavallinmäki 13, espoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

  • pakkauskone espoo
  • pakkauskone espoo