Pakkaussuojat kaikkiin tarpeisiin – palvelemme Espoosta käsin koko Suomen alueella

Yhteystiedot

Staudi Oy:ltä saat pakkaussuojat erilaisiin tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa, mutta palvelemme sinua koko Suomen alueella.

 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman ilmatäytteisiä pakkausmateriaaleja ja suojaavia pakkauksia sekä Instapak-pakkauskoneita ja Soco System -pakkauslaitteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

NewAir I.B- ja Fill-Air Cyclone -pakkausjärjestelmillä pakkaaminen onnistuu aiempaa kevyemmin. Laitteiden tuottamat ilmatäytteiset pakkaussuojat suojaavat tuotetta kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

 

Tutustu myös pakkausmateriaaleihimme

Fill-Air Cyclon -pakkaustyynyjä helposti ja nopeasti

Fill-Air Cyclone -pakkausjärjestelmä on pienikokoinen ja tehokas, ilmatäyttöisiä pakkaustyynyjä tuottava laite. Fill-Air Cyclone -järjestelmän avulla pakkaat nopeasti, tehokkaasti ja laadukkaasti kaikki varastoitavat tuotteet. Eri pituisten rullien ja palojen ansiosta järjestelmällä voit valmistaa kaiken kokoisia tyynyjä. Rullat säästävät varastotilaa, sillä ne ovat pienikokoisia ja asettuvat helposti pienempiinkin tiloihin.

 

Valikoimastamme löydät 200, 250 ja 300 millimetriä leveät rullat. Tyynyjä tarjoamme neljässä eri koossa: 75, 130, 200 ja 250 millimetrisiä. Kone valmistaa 100–156 tyynyä minuutissa, tyynyjen koosta riippuen.

 

Fill-Air Cyclone -pakkausjärjestelmän hyötyjä:

  • säästää varastotilaa, sillä pienikokoisen laitteen voi sijoittaa pöydälle
  • helppo käyttää, sillä järjestelmä on käyttövalmis suoraan pakkauksesta.

NewAir I.B. – keveyttä pakkaamiseen kuplamuovilla

NewAir I.B. -pakkausjärjestelmä tuottaa kuplamuovisuojan nopeasti pakkauksillesi. Järjestelmä on edullinen vaihtoehto perinteisiin styrox-pakkaustäytteisiin ja esitäytettyihin muovipakkausmateriaaleihin verrattuna. Se on helppokäyttöinen, ja pienen koon ansiosta säästät varastotilaa. Koneen hallinta ja huolto on myös erittäin helppoa: täytä koneeseen uusi rulla, ja kone on valmis käyttöön.

 

Kone tuottaa 3,3 metriä muovia minuutissa, ja rullat ovat 500 metriä pitkiä. Pituudesta huolimatta rullat ovat pienikokoisia ja helppo varastoida. NewAir I.B. -järjestelmällä säästät rahaa, aikaa ja tilaa.

 

NewAir I.B. -järjestelmän hyötyjä:

  • säästää tilaa, sillä pienikokoisen laitteen voi sijoittaa pöydälle
  • tuottaa kevyttä pakkaussuojaa, mikä helpottaa tuotteen kuljetusta.
Kysy lisää suojaavista pakkauksista